GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan működik a kártya?

Az érintés alapú bankkártyás fizetési rendszer technológiáját felhasználva (NFC) tudunk vele okostelefonokkal kommunikálni. A ClickMe Okosnévjegyet egy telefon hatósugarába tartva automatikusan megnyittatja a telefonnal a saját profil oldalad, ahol az általad beállított névjegy adatait és linkjeid érhetőek el egy kattintással.

Mi az az NFC?

Használatával egy okostelefonhoz tartva automatikusan megoszthatja adatait. NFC, azaz Near Field Communication,  kis hatótávolságú, vezeték nélküli adatátviteli technikát jelent, melynek segítségével néhány centi távolságból tudunk adatokat átadni – anélkül, hogy a rádióhullámokon kívül bármi mással összekötnénk az eszközöket.

Minden telefonban van NFC?

2014 óta a legtöbb Android-os telefon kommunikál NFC kapcsolaton keresztül. Az Apple 2017 utáni készülékein használható a funkció, azaz iPhone8 és a tőle újabb telefonjain.

NFC chippet nem tartalmazó készülékek esetében a ClickMe Okosnévjegy hátoldalára nyomtatott egyedi QR-kódot a telefon kamerájával beolvasva használhatjuk a kártya szolgáltatásait.

 

Milyen linkeket kapcsolhatok a profilomhoz?

Saját és céges névjegykártya adatokat, URL Linkeket pl. weboldal, dokumentum megosztás, ill. közösségi média csatornákat mint: Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, TikTok, Pinterest, Twitter, Twitch.

Kell-e hozzá mobil alkalmazás?

A kártyához tartozó online linkmegosztó szolgáltatás bárhol azonnal használható. Külön APP telepítése nélkül működik. Egyszerűen egy internetes böngészőablakban megnyitva mint pl. Google Chrome, Safari, Opera stb.

Hogyan kerülnek a kártyára az adataim?

Csak egyszerűen be kell jelentkezned a clcme.eu oldalon (miután regisztráltál) és a "Saját Profil" menüpont alatt tetszőlegesen szerkesztheted milyen információkat szeretnél a profilodhoz hozzárendelni.

A linkek láthatóságát egy gombnyomással be és kikapcsolhatod.

Hogy tudok egy okostelefont NFC kapcsolattal aktiválni?

A legtöbb Android-os készüléknek a felső kétharmadában helyezkedik el az NFC érzékelő. Az iPhonok esetében pedig a képernyő tetejéhez kell a kártyát tartani.

Előfordulhat, hogy a telefonon ki van kapcsolva az NFC funkció, ez esetben a gyorskapcsolati menüt előhúzva találjuk az NFC ikont az aktiváláshoz. Ez általában a Wifi és Bluetooth beállításainál található.

Milyen költségekkel kell számolnom?

Minden újonnan vásárolt ClickMe Okoskártyához biztosítjuk az ingyenes tárhely és szerver szolgáltatást a kártyán tárolt alapvető adatok online eléréséhez.

Ez tartalmaz egy saját aloldalt profilodnak a honlapunkon, a következő tartalommal:

- profilkép
- névjegyzékbe menthető névjegykártya saját és céges kapcsolati adatokkal
- egy-egy kattintható link az alábbi oldalak mindegyikéhez: Gyorshívás, Email küldés, Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, TikTok, Pinterest, Twitter, Twitch

Ezen felül lehetőség van hűségidő mentes Premium előfizetés vásárlására amely további extra funkciókat és testreszabási lehetőségeket biztosít. Ennek díja 4.90 EUR havonta vagy 34.80 Eur évente, ami 2.90 EUR díjat jelent havi bontásban számolva.

Egyedi design is lehetséges?

Saját grafikussal és programozó csapattal bebiztosítva igyekszünt minden igényt kielégíteni. Legyen szó az arculatról vagy az okosnévjegyhez rendelt egyedileg testreszabott funkciókról. Lehetőségeink szinte kimeríthetetlenek. Egyedi ajánlatért keress minket az alábbi email címen:

hello@clcme.eu

CLickME okosnévjegy 

közösségi média csatornáidhoz

ClickMe Smart Card

NFC képes készülékek listája

 

Apple

2017-től mind, beleértve:
iPhone 8 Series
iPhone X Series
iPhone 11 Series
iPhone 12 Series
iPhone SE (2020)

Samsung

2014-től mind, beleértve:
S Series
A Series

OnePlus

2015-től mind beleértve:
3 Series
5 Series
6 Series
7 Series
8 Series

Google

2015-től mind, beleértve:
Pixel Series
Nexus Series

Huawei

2016-tól mind, beleértve:
P Series

HTC

2015-től mind

LG

2014-től mind, beleértve:
Q Series
G Series
V Series

Nokia

9 Pureview
8, 8 Sirocco,
6, 7 Plus
3, 5, 5.1

(Készüléklista a teljesség igénye nélkül)

 

Minden más esetben a a készülék kamerájával a kártya hátlapján szereplő QR kód beszkennelésével éppúgy elérhető az összes funkció.