Rólunk

smart

click me!

felhasználói igény teremtette

Életünk szerves része a közösségi kommunikáció. A képi és vizuális megjelenítés. Mind hobbi, mind szakmai szinten. Az aktív brandépítés és minőségi tartalom gyártás területén mozgunk ipari szinten. Az ebben szerzett tapasztalat teremtette meg az igényt, hogy létrehozzunk valami áttörő újítást a személyes kapcsolatépítés hatékonyságát elősegítve.

közösségi média social media card

Eszter

Audióvizuális és kommunikációs tartalom

Gergő

E-commerce és rendszer automatizálás

smart

mottónk

mindig lehet okosabban, jobban, de főképp hatékonyabban csinálni.

Minket ez hajt. Illetve, még egy dolog. A természet szeretete. A munkánk során rengeteg emberrel kerülünk folyamatosan kapcsolatba. Ami gondot okozott, hogy:

1. Kinek mit/melyik oldalunkat adjuk meg elérhetőségnek, hogy releváns legyen (sok dolog fut nálunk, ennek pusztán ez az oka)

2. Többször találkoztunk azzal, hogy adnak névjegykártyát, de visszaveszik, mert a számot át kell írni rajta, mivel változott, de újat még nem nyomtattak. Sorolhatnánk, de lényegét tekintve eleinte azt próbáltuk egy elegáns, egyszerű húzással megoldani, hogy egy általunk könnyen változtatható, mindig aktuális adatokat tartalmazó, kis helyen elférő adathordozó legyen nálunk, amit akár a Dolomitok tetején is meg tudunk osztani másokkal.

közösségi média social media card

“Mert van az úgy, hogy motorozás közben köttetnek életre szóló barátságok.”

okosnévjegy

És itt jött képbe az NFC kártya

Nem kell nyomtatni belőle sokat, elég egy

Akkor aktualizálom rajta az adatokat, amikor kell, úgy, ahogy épp szeretném. Mindig lehet használni. Pozitív oldala még, hogy kevesebb papírt használunk. Ugyan vízcsepp az óceánban, de mégis jól esik arra gondolni, hogy ezzel is segítünk valamennyit. Sok apró, környezettudatos lépés előbb-utóbb meghálálja magát. Alapvetően magunknak szerettük volna. El is készültek. Egy fantasztikus csapattal együttműködve jött létre ez a termék. És ahogy haladtunk előre, láttuk meg benne a lehetőségeket.

social media card profil

ClickMe Smart Card

NFC képes készülékek listája

 

Apple

2017-től mind, beleértve:
iPhone 8 Series
iPhone X Series
iPhone 11 Series
iPhone 12 Series
iPhone SE (2020)

Samsung

2014-től mind, beleértve:
S Series
A Series

OnePlus

2015-től mind beleértve:
3 Series
5 Series
6 Series
7 Series
8 Series

Google

2015-től mind, beleértve:
Pixel Series
Nexus Series

Huawei

2016-tól mind, beleértve:
P Series

HTC

2015-től mind

LG

2014-től mind, beleértve:
Q Series
G Series
V Series

Nokia

9 Pureview
8, 8 Sirocco,
6, 7 Plus
3, 5, 5.1

(Készüléklista a teljesség igénye nélkül)

 

Minden más esetben a a készülék kamerájával a kártya hátlapján szereplő QR kód beszkennelésével éppúgy elérhető az összes funkció.