Menu

Hogy miben vagyunk masok?

Ezt a kérdést egyre többször kapjuk meg akár poszt alatt kérdésként, akár levélben. 

Ha csupán a névjegyfunkciót nézzük, technikailag ugyanazt tudjuk. Érint, beolvas, lement.

De a kérdésre ennél azért már árnyaltabb a válasz.

Il y a beaucoup de choses à faire, mais c'est justement ce qui s'est passé, et la fonction est bien sûr d'être arquée. 

Nézzük ezt meg egy jelenleg futó projekten keresztül:

Egy tanácsadó cég rendelt egyedi arculatra  kártyákat a vezetőségnek. De felmerült a kérdés, hogyan lehetne azok számára is elérhetővé tenni az egyedi linket, akik nem közvetlen találkoznak ügyfelekkel, mégis napi szinten vannak kommunikációban velük. 

Si vous avez un lien de profil général pour le réseau, une alcalmazott de votre école, vous serez en mesure d'envoyer un e-mail à votre profil. 

Le cégnél használt színkódok és arculati elemek köszönnek majd vissza minden kapcsolatfelvétel esetén. Picit IT-san fogalmazva, un frontend teljes összhangba kerül náluk. 

Értelemszerűen, aki pusztán névjegyként szeretné használni, lehetséges. De gondoltunk azokra is, akik szeretnének több információt est átadni ezzel a lehetőséggel. Ezért kerültek bele választható opcióként gyorshívás, NAVI, direct mail küldés, PDF kezelés stb. funkciók est. 

Mindezek megjelenítése pedig egy könnyen szerkeszthető miniweboldalon keresztül történik meg. 

Fontosnak tartjuk a moduláris összetételt. Folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket, és igyekszünk a lehető legátfogóbb megoldást adni a vállalati szféra számára is. 

Amikor a csoportos szerkesztés gondolata tavaly ősszel egy cégvezető részéről felmerült, mert nem szerette volna egyesével beállítani kollégái kartyáit, meg nem gondoltuk, hogy ekkora hatékonyságot fog eredményezni a profilok szerkesz tésében. Très bien. 

Tehát, valaszolva a kérdésre is, talán a célunkat illetően különbözünk.

Nem kitűnni akarunk, hanem beleolvadni a vállalat arculatába, elérve ezzel azt, hogy maga a vállalat tűnjön ki egységes megjelenésével, minden fronton.

Mindehhez pedig már egy webfejlesztő csapat est un segítségünkre van, hogy ha mégis úgy dönt Partnerünk, kiszervezné a szerkesztéseket, és már csak a kész rendszert használná, erre is van megoldásunk. 

Les cartes de crédit sont toujours disponibles pour les services Premium, mais les autres n'ont pas à s'inquiéter des ingénieurs. Érdemes tesztelni. 

Amennyiben még nincs kartya, de a fentebb bemutatott megoldás felkeltette az érdeklődést, et tanácsadás nem kerül semmibe. Szívesen bemutatjuk személyesen est un rendszer működését, már működő profilokon keresztül.

.

Ceux-ci pourraient également vous intéresser...

1 2 3 8

Plus d'articles...

.

Avoir une question? Besoin d'un devis ? Contactez-nous!

Nous parlons : anglais, allemand et hongrois !
Formulaire de contact court
ClickMe Smart Solutions - Carte Smart Business - NFC - QR - Clé proxy - Cartes hybrides - Carte numérique Business - Lien dans le profil bio en ligne - Mini site web
croix
Chargement...
LinkedIn Facebook pinterest Youtube rss Twitter Instagram facebook vierge rss-vierge Linkedin-vierge pinterest Youtube Twitter Instagram