Menu

Je n'ai jamais eu un terméket !

Je n'ai jamais eu un terméket ! - Innen indultunk, meg is történt, szépen pozícionáltuk, mint Okosnévjegy…

Une fois que vous avez utilisé la fonction különböző, vous avez la possibilité de l'abban, avec le plus d'idées possibles.

Az elmúlt másfél hónap az elkészült fejlesztések élesítéséről szólt. Vous êtes en train de rengeteg ügyféltalálkozóról, ahonnan kaptuk az újabb inputokat, hogy "vajon azt meg lehetne vele csinálni, hogy… ?"

Mi pedig bőszen jegyzeteltünk, és közben ébredtünk rá:

Ez már nem egy Okosnévjegy!

Sőt. Már nem est magáról a kartyáról van szó, függetlenül attól, hogy nagyon szép egyedi darabok jöttek már ki a nyomdából.
Hanem magáról a rendszerről, ami mögötte van. Mon code carte est le code QR, ou le lien.
C'est le plus felsorolásként, hogy hova jutottunk el így février:
  • Személyes kedvencünk a Profilvaltás - sablonokat tudsz lementeni (főleg akkor érdekes, ha egyszerre több területen mozogsz), mindegyiket egyedi gombokkal, színekkel, tartalommal tudod ellátni, és mindig azt aktiválod, amelyiket épp használni szeretnéd.
  • Meghivo - Il y a un csapatod, vagy a networkingben dolgozol, être tudod csatlakoztatni őket a kartyád alá. Így pl. ha létrehozol egy új termék vagy rendezvény sablont stb., azt a csapatod maris tudja használni, csak az adott profilt kell kiválasztania.
  • Láthatóság beállítása - Bármely gombot tudod inaktiválni, így mindig csak azok láthatóak, amiket szeretnél.
  • Legyél főadmin! - leginkább vállalati vonalon érdekes. Nálad a döntés, ki mit állíthat vagy láthat a kártyáján. Csoportosan est tudod kezelni őket, nem kell egyesével állítgatni a felületen.
Mellettük finomításra kerültek az eddigi beállítási lehetőségek, úgymint saját színkódok használata, egyedi konok Feltöltése és használta Gombokon, Profilkép Feltöltése, kartya előnézete mentés előtt.
C'est une liste de még nem végeztünk. Szerencsére elképesztően kreatívak vagytok, jó ötleteket kapunk, és igyekszünk megfelelni egyedi igényeiteknek.
Nagyon nagy boldogság ez most számunkra !

Keressetek bennünket bátran! Szívesen megmutatjuk, nálad mit lehetne kihozni belőle.


Restez en contact, juste ClickMe - építsük együtt kapcsolatainkat !

#okosnévjegy Carte à puce # #nfcnévjegykártya #développement #travail en équipe #réseau #kapcsolatépítés

.

Ceux-ci pourraient également vous intéresser...

1 2 3 8

Plus d'articles...

.

Avoir une question? Besoin d'un devis ? Contactez-nous!

Nous parlons : anglais, allemand et hongrois !
Formulaire de contact court
ClickMe Smart Solutions - Carte Smart Business - NFC - QR - Clé proxy - Cartes hybrides - Carte numérique Business - Lien dans le profil bio en ligne - Mini site web
croix
Chargement...
LinkedIn Facebook pinterest Youtube rss Twitter Instagram facebook vierge rss-vierge Linkedin-vierge pinterest Youtube Twitter Instagram