Nevezd nevén a terméket!

Nevezd nevén a terméket! - Innen indultunk, meg is történt, szépen pozícionáltuk, mint Okosnévjegy…

Majd sorban kerültek bele a különböző funkciók, már-már játszmát látva abban, mit lehet még ide beilleszteni.

Az elmúlt másfél hónap az elkészült fejlesztések élesítéséről szólt. És persze rengeteg ügyféltalálkozóról, ahonnan kaptuk az újabb inputokat, hogy “vajon azt meg lehetne vele csinálni, hogy … ?“

Mi pedig bőszen jegyzeteltünk, és közben ébredtünk rá:

Ez már nem egy Okosnévjegy!

Sőt. Már nem is magáról a kártyáról van szó, függetlenül attól, hogy nagyon szép egyedi darabok jöttek már ki a nyomdából.
Hanem magáról a rendszerről, ami mögötte van. Ami működik kártya nélkül is akár QR kóddal, akár linkként.
És most felsorolásként, hogy hova jutottunk el így februárra:
  • Személyes kedvencünk a Profilváltás - sablonokat tudsz lementeni (főleg akkor érdekes, ha egyszerre több területen mozogsz), mindegyiket egyedi gombokkal, színekkel, tartalommal tudod ellátni, és mindig azt aktiválod, amelyiket épp használni szeretnéd.
  • Meghívó - ha van egy csapatod, vagy a networkingben dolgozol, be tudod csatlakoztatni őket a kártyád alá. Így pl. ha létrehozol egy új termék vagy rendezvény sablont stb., azt a csapatod máris tudja használni, csak az adott profilt kell kiválasztania.
  • Láthatóság beállítása - Bármely gombot tudod inaktiválni, így mindig csak azok láthatóak, amiket szeretnél.
  • Legyél főadmin! - leginkább vállalati vonalon érdekes. Nálad a döntés, ki mit állíthat vagy láthat a kártyáján. Csoportosan is tudod kezelni őket, nem kell egyesével állítgatni a felületen.
Mellettük finomításra kerültek az eddigi beállítási lehetőségek, úgymint saját színkódok használata, egyedi ikonok feltöltése és használta gombokon, profilkép feltöltése, kártya előnézete mentés előtt.
És a listával még nem végeztünk. Szerencsére elképesztően kreatívak vagytok, jó ötleteket kapunk, és igyekszünk megfelelni egyedi igényeiteknek.
Nagyon nagy boldogság ez most számunkra!

Keressetek bennünket bátran! Szívesen megmutatjuk, nálad mit lehetne kihozni belőle.


Keep in touch, just ClickMe - építsük együtt kapcsolatainkat!

#okosnévjegy #smartcard #nfcnévjegykártya #development #teamwork #networking #kapcsolatépítés

.

You may also be interested in these...

More articles...

.

Have a question? Need a price quote? Message us!

We speak: English, German and Hungarian!
Short Contact form
ClickMe Smart Solutions - Smart Business Card - NFC - QR - Proxy key - Hybrid Cards - Digital Business Card - Link in bio online profile - Mini website
cross
Loading...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram