Datele digitale disponibile online

Bárki felmegy a honlapunkra, maga állíthatja össze, milyen digitális névjegykártyát szeretne, hogyan kívánja megjeleníteni.

Digitális nevjegykártya tervezés onlineMeg tudja adni, mi legyen ráírva. Fel tudja tölteni a képet/fotót, amit szeretne rajta látni. És közben látja azt este, hogyan fog kinézni, tehát, ha kell, tud rajta módosítani.Mikor kész, és beküldi, a rendszer átkonvertálja olyan formátumba, ami már nyomdakész. Nem kell vektorgrafikus meg egyéb beállításokkal bajlódni. És egy útmutató is ott van, ha segítségre van szükség.Lemegy a gyártás, bekerülnek az egyedi azonosítók, és nagyobb csomag esetén GLS, egyéb esetben postai úton kerül kiküldéstf a vérül kiküldéstf a vetágyőkőkőrták na çögyőn ak regisztrálnia kell, majd kitölteni adataival a profilt .Gyakorlatilag pár perc alatt kész, és már lehet is használni akár NFC-t, akár QR kódot használva.A gyártás jobb kezekbe nem is kerülhetett volna. Partnercégünk 25 éve szolgálja ki vállalati ügyfeleit, és nyújt precíz informatikai segítséget az automatizáció területén.Stabil háttér.Miért ennyire fontos ez nekünk?Egy szoftvert létrehozni sem egyszer.ű Főleg, ha folyamatosan az egyszerű felhasználhatóságot tartjuk szem előtt úgy, hogy közben megtartjuk funcțianalitásának sokszínűségét. ért ne egyszerűsítenénk már a folyamat elején is?

„Teret akartunk engedni, nem megkötni őket”.

Bár bizonyos tekintetben vannak szabályok, ezekre este volt már példa, hogy egyedi igény esetén átállítottuk számukra a lehetőségeket. A lényeg, hogy a partner azt kapja kézhez, aminek igazán örülni tud. Ami őt magát tükrözi. És mikor használja, érezze, igen, ez én vagyok.És olyan partnerekkel dolgozunk mind a fejlesztés mind pedig a gyártás területén, akik több éves szakmai tapasztalttal rendelkeznek, biztosítva a teljes folyamat zavartalénáldém zavartalén optimum zavartálan minsé.

.

S-ar putea să fiți interesat și de aceste...

1 2 3 8

Mai multe articole...

.

A avea o intrebare? Aveți nevoie de o cotație de preț? Trimite-ne un mesaj!

Vorbim: engleza, germana si maghiara!
Formular scurt de contact
ClickMe Smart Solutions - Card Smart Business - NFC - QR - Cheie Proxy - Carduri hibride - Card digital Business - Link în profilul online bio - Mini site
cruce
Se încarcă...
linkedin Facebook pinterest youtube rss stare de nervozitate instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube stare de nervozitate instagram