Bárki felmegy a honlapunkra, maga állíthatja össze, milyen digitális névjegykártyát szeretne, hogyan kívánja megjeleníteni.

Digitális névjegykártya tervezés online

Meg tudja adni, mi legyen ráírva. Fel tudja tölteni a képet/fotót, amit szeretne rajta látni. És közben látja azt is, hogyan fog kinézni, tehát, ha kell, tud rajta módosítani.

Mikor kész, és beküldi, a rendszer átkonvertálja olyan formátumba, ami már nyomdakész. Nem kell vektorgrafikus meg egyéb beállításokkal bajlódni. És egy útmutató is ott van, ha segítségre van szükség.

Lemegy a gyártás, bekerülnek az egyedi azonosítók, és nagyobb csomag esetén GLS, egyéb esetben postai úton kerül kiküldésre a gyártást követő napon, az ügyfélnek már csak regisztrálnia kell, majd kitölteni adataival a profilt.

Gyakorlatilag pár perc alatt kész, és már lehet is használni akár NFC-t, akár QR kódot használva.

A gyártás jobb kezekbe nem is kerülhetett volna. Partnercégünk 25 éve szolgálja ki vállalati ügyfeleit, és nyújt precíz informatikai segítséget az automatizáció területén.

Stabil háttér.

Miért ennyire fontos ez nekünk?

Egy szoftvert létrehozni sem egyszerű kihívás. Főleg, ha folyamatosan az egyszerű felhasználhatóságot tartjuk szem előtt úgy, hogy közben megtartjuk funkcionalitásának sokszínűségét.

Míg a felhasználónak csak egy gomb lenyomása, nekünk addig eljutni több hónap munka volt.

Miért ne egyszerűsítenénk már a folyamat elején is?

“Teret akartunk engedni, nem megkötni őket.”

Bár bizonyos tekintetben vannak szabályok, ezekre is volt már példa, hogy egyedi igény esetén átállítottuk számukra a lehetőségeket. A lényeg, hogy a partner azt kapja kézhez, aminek igazán örülni tud. Ami őt magát tükrözi. És mikor használja, érezze, igen, ez én vagyok.

És olyan partnerekkel dolgozunk mind a fejlesztés mind pedig a gyártás területén, akik több éves szakmai tapasztalttal rendelkeznek, biztosítva a teljes folyamat zavartalan működését, optimalizálva minden lépést.

NFC képes készülékek listája

 

Apple

2017-től mind, beleértve:
iPhone 8 Series
iPhone X Series
iPhone 11 Series
iPhone 12 Series
iPhone SE (2020)

Samsung

2014-től mind, beleértve:
S Series
A Series

OnePlus

2015-től mind beleértve:
3 Series
5 Series
6 Series
7 Series
8 Series

Google

2015-től mind, beleértve:
Pixel Series
Nexus Series

Huawei

2016-tól mind, beleértve:
P Series

HTC

2015-től mind

LG

2014-től mind, beleértve:
Q Series
G Series
V Series

Nokia

9 Pureview
8, 8 Sirocco,
6, 7 Plus
3, 5, 5.1

(Készüléklista a teljesség igénye nélkül)

 

Minden más esetben a a készülék kamerájával a kártya hátlapján szereplő QR kód beszkennelésével éppúgy elérhető az összes funkció.