Digitális névjegykártya tervezés online

Bárki felmegy a honlapunkra, maga állíthatja össze, milyen digitalális névjegykártyát szeretne, hogyan kívánja megjeleníteni.

Digitális névjegykártya tervezés onlineMeg tudja adni, mi legyen ráírva. Fel tudja tölteni a képet/fotot, amit szeretne rajta látni. És közben látja azt is, hogyan fog kinézni, tehát, ha kell, tud rajta módosítani.Mikor kész, és beküldi, a rendszer átconvertálja olyan formátumba, ami már nyomdakész. Nem kell vectorgrafikus meg egyéb beállításokkal bajlódni. Se la modifica è avvenuta, ha segítségre van szükség.Lemegy a gyártás, bekerülnek az egyedi azonosítók, és nagyobb csomag esetén GLS, egyéb esetben postai úton kerül kiküldésre a gyártást követő napon, az ügyf élnek már csak regisztrálnia kell, majd kitölteni adataival a profile .Gyakorlatilag pár perc alatt kész, és már lehet is használni akár NFC-t, akár QR kódot használva.A gyártás jobb kezekbe nem is kerülhetett volna. Partnercégünk 25 éve szolgálja ki vállalati ügyfeleit, és nyújt precise informatikai segítséget az automatizáció területén.Stabil háttér.Miért ennyire fontos ez nekünk?Egy szoftvert létrehozni sem egyszerű kihívás. Főleg, ha folyamatosan az egyszerű felhasználhatóságot tartjuk szem előtt úgy, hogy közben megtartjuk funkcionalitásának sokszínűségét.Míg a felhasználónak csak egy gomb lenyomása, nekünk addig eljutni több hónap munka volt.Miért ne egyszerűsítenénk már a folyamat elején is?

"Teret akartunk engedni, nem megkötni őket."

Bár bizonyos tekintetben vannak szabályok, ezekre is volt már példa, hogy egyedi igény esetén átállítottuk számukra a lehetőségeket. A lényeg, hogy a partner azt kapja kézhez, aminek igazán örülni tud. Ami őt magát tukrözi. És mikor használja, érezze, igen, ez én vagyok.És olyan partnerekkel dolgozunk mind a fejlesztés mind pedig a gyártás területén, akik több éves szakmai tapasztalttal rendelkeznek, biztosítva a teljes folyamat zavartalan működését,optimizálva menden lépést.

.

Potrebbero interessarti anche questi...

1 2 3 8

Altri articoli...

.

Hai una domanda? Hai bisogno di un preventivo? Inviaci un messaggio!

Parliamo: inglese, tedesco e ungherese!
Modulo di contatto breve
ClickMe Smart Solutions - Smart Business Card - NFC - QR - Proxy key - Tessere Ibride - Digital Business Card - Link nel profilo online in bio - Mini sito web
attraverso
Caricamento...
linkedin Facebook Pinterest Youtube RSS Twitter instagram facebook-vuoto rss-vuoto linkedin-vuoto Pinterest Youtube Twitter instagram