Μενού

Ένα ψηφιακό εικονοστοιχείο στο Facebook;

Röviden és tömören: igen.

Na most itt le is zárhatnám a blogot, hisz minden pipa: frappánsan megfogalmazott eldötendő kérdés feltéve, válasz megadva.

De nem venném jó néven, ha ezek után magyarázatokat követelve törnék rám a virtuális ajtót, szóval folytatom.

Pár éve megjelentek (újra) a piacon a papír névjegyek piacát ostromló digitális (vagy NFC technológiát használó) névjegyek. Hasznos holmik, logikailag és menőségi faktorukat tekintve valóban megállják a helyüket az üzleti életben. Egyszerűsít, gyorsít, praktikusabb, együtt lebeg a most futó digitalizáció szellemével.

És várható volt, hogy előbb-utóbb nem csak névjegyként és PR fogásként lesz haszna, hanem valahol be fog illeszkedni a rendszerbe.

Mint egy jó csali. Csak tudni kell, mire vadászunk. Vagyis inkább kire.

A kampányok megtervezése során potenciális célközönségre lövünk

De kik ők; Igen, mindenkinek van listája, benne tökéletesen körbeírva, akik számukra az ideális vevők. És ez kell!

És vannak, akikkel nap mint nap találkozunk, névjegyet cserélünk, de aztán eltűnnek a látómezőnkből, mert se feliratkozónk nem lett, se addig nem jutott el, hogy a wee. Bosszantó. Pedig ő okkal beszélt velünk. Ένα νέο πρόγραμμα επαναληπτικού μάρκετινγκ.

Na már περισσότερα. Szociális viselkedésünkből adódóan addig azért mindenki eljut, hogy átveszi a névjegyet. (Más kérdés, hol landol utána.)

És itt a csavar: mi azt akarjuk, hogy jusson el legalább a weboldalunkig, hogy utána az ügyesen felépített, nem kis budget-en futó kampányunk eltalálja újra meg újra.

Nekünk annyi a dolgunk, hogy az értékesítési tölcsér szélén billentünk rajta egy picit, hogy egyensúlyát elvesztve bekerüljön az áramlatba.

A digitális névjegynek egy különleges varázsa pedig épp abban rejlik, hogy megnyitásakor, mikor lementi telefonjába a mit sem sejtő barátunk az adatainkat, már alapból a weboldalunkon fogjamagattal. Ebből annyit lát, hogy névjegy majd mentés. Ő már megvan.

De ma már rajta is tudjuk tartani egy darabig, sőt, meg is tudunk vele nézetni egy videot vagy épp amit szeretnénk. Hisz ezekre már lehet pakolni direkt linkeket, prospektusokat, esetleg egy különleges ajánlatot, ami akkor és ott csak neki szól. Alapvetően futhat onnan a prezentációd.

Záró akkord: A legbiztosabb és logikailag nézve a leghatékonyabb módja tehát, ha maga a digitális névjegy be van kötve a weboldalunkba. Innentől kezdve működik vadászkutyaként.

És már csak többszörözni kell. Ezekhez vannak egyedi QR kódok. Miért ne tennénk rá minden élő és élettelen felületre, hogy hordja szét az információkat rólunk, mint a fél várost átrendező márciusi szélvihar; Ha valakinek épp kapóra jön, amit lát, úgy is le fogja olvasni. Το És akkor már bent είναι van.

De eljutottunk már oda, hogy targetelhetjük a tartalmat. Ha akarjuk, csak névjegy. Ha akarjuk, egy információs portal. Ha akarjuk, csak egy felmérés van rajta. Egy igazi “digitális kommunikációs asszisztens” lehet belőle, ha kihasználjuk a benne levő lehetőségeket.

Jövünk-megyünk a világban, ne hagyjuk veszni a vásárlókat. Ο προϋπολογισμός του kampány είναι μεγάλος. Mert nem neki kell célközönségre vadászni, elé tesszük a célszemélyt.

Na már most, én csak a saját fejlesztésünkről tudtam írni. Az elején nem gondoltuk, hogy ez lesz belőle. Ένα gyors adatkezelés miatt lett a ClickMe motorja egy CRM rendszer, ami a saját weboldalunkba van bekötve. Így minden felhasználó (még) aki használja kártyáját, a mi oldalunkról startol.

Végeredmény: kampány nélkül vagyunk az első oldal TOP3 listáján mint organikus találat a kulcsszavainkra.

De mi jobban örülnénk, ha mindenki a saját weboldalát gyarapítaná, ezért döntöttünk úgy, hogy a fejlesztés következő fázisában összeköthetővé Tesszzük Wentöttünk Sajedalt val.

Ami pedig a papír alapú névjegykészítőket illeti, nem szeretnénk őket sem kihagyni. Sőt, külön gondoltunk rájuk είναι. Egy együttműködési lehetőséget dolgoztunk ki számukra, amivel hozzáférnek a rendszerhez, csak rá kell tervezni a névjegyre egy QR kódot, amit megkapnak tőlünk.

De ez már egy másik bejegyzés lesz.

.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτά...

Περισσότερα άρθρα...

.

Εχω μια ερώτηση? Χρειάζεστε μια προσφορά τιμής; Στείλτε μας μήνυμα!

Μιλάμε: Αγγλικά, Γερμανικά και Ουγγρικά!
Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
ClickMe Smart Solutions - Smart Business Card - NFC - QR - Proxy key - Hybrid Cards - Digital Business Card - Link in bio online profile - Mini website
σταυρός
Φόρτωση...
linkedin Facebook pinterest youtube rss κελάδημα Ίνσταγκραμ facebook-κενό rss-κενό linkedin-κενό pinterest youtube κελάδημα Ίνσταγκραμ