Menu

A digitalális névjegy eteti a Facebook pixelt?

Röviden és tömören: igen.

Na most itt le is zárhatnám a blogot, hisz minden pipa: frappánsan megfogalmazott eldöntendő kérdés feutreve, válasz megadva.

De nem venném jó néven, ha ezek után magyarázatokat követelve törnék ram ajtót virtuális, szóval folytatom.

Pár éve megjelentek (újra) a piacon a papier nevjegyek piacát ostromló digitalális (vagy NFC technology használó) nevjegyek. Hasznos holmik, logikailag és menőségi faktorukat tekintve valóban megállják a helyüket az üzleti életben. Egyszerűsít, gyorsít, praktikusabb, együtt lebeg a most futó digitalizáció szellemével.

És várható volt, hogy előbb-utóbb nem csak névjegyként és PR fogásként lesz haszna, hanem valahol be fog illeszkedni a rendszerbe.

Menthe et jó csali. Csak tudni kell, mire vadászunk. Vagyis inkabb kire.

Un kampányok megtervezése során potenciális célközönségre lövünk

De kik ők? Igen, mindenkinek van listája, benne tökéletesen körbeírva, akik számukra az ideális vevők. C'est ez kell!

C'est vannak, akikkel nap mint nap találkozunk, névjegyet cserélünk, de aztán eltűnnek a látómezőnkből, mert se feliratkozónk nem lett, se addig nem jutott el, hogy a weboldalra felmenjen. Bosszanto. Pedig ő okkal beszélt velünk. Un conseil de remarketing.

C'est le plus important. Szociális viselkedésünkből adódóan addig azért mindenki eljut, hogy átveszi a nevjegyet. (Más kérdés, hol landol utána.)

C'est un problème : mon akarjuk, maintenant j'ai choisi le droit pour un weboldalunkig, j'ai maintenant un felépített, nem kis budget-en futó kampányunk eltalálja újra meg újra.

Nekünk annyi a dolgunk, hogy az értékesítési tölcsér szélén billentünk rajta egy picit, hogy egyensúlyát elvesztve bekerüljön az áramlatba.

Les appareils numériques et les appareils électroniques vont devoir se déplacer en s'éloignant, maintenant, en prenant soin de téléphoner avec un téléphone se trouvant à l'intérieur de l'ordinateur, et en s'approchant du Weboldalunkon Fogja Találni Magát. Ebből annyit lát, hogy névjegy majd mentés. C'est moi, Megan.

De ma mère Rajta est tudjuk tartani et darabig, sőt, meg est tudunk vele nézetni et vidéo vagy épp amit szeretnénk. Il s'agit d'un lien direct, d'une perspective, d'un lien direct et d'un lien direct avec lui, et il s'agit d'un problème qui ne se pose pas. Alapvetően futthat onnan a prezentációd.

Záró akkord: Le legbiztosabb és logikailag nézve a leghatékonyabb módja tehát, ha maga a digitális névjegy be van kötve a weboldalunkba. Innentől kezdve működik vadászkutyaként.

C'est le moment de többszörözni kell. Ezekhez vannak egyedi QR kódok. Ne pensez-vous pas qu'il s'agisse d'un sujet qui vous intéresse, aujourd'hui, il y a des informations sur la façon dont Marcius est devenu tendance ? Ha valakinek épp kapóra jön, amit lát, úgy is the fogja olvasni. És akkor már bent est van.

De eljutottunk mar oda, hogy targetelhetjük a tartalmat. Ha akarjuk, csak névjegy. En fait, c'est un portail d'informations. Ha akarjuk, csak egy felmérés van Rajta. Il s'agit d'un « groupe numérique connecté » qui a réussi à obtenir le meilleur résultat.

Jövünk-megyünk a világban, ne hagyjuk veszni a vásárlókat. C'est un budget kampány qui est meg fogja hálálni. Mert nem neki kell célközönségre vadászni, elé tesszük a célszemélyt.

En plus, c'est à vous de le dire. Az elején nem gondoltuk, hogy ez lesz belőle. Ils ont été adaptés pour laisser un moteur ClickMe et un logiciel CRM rendre, et ils ont également acheté un site Web. Így minden felhasználó (még) aki használja kártyáját, a mi oldalunkról startol.

Végeredmény: kampány nelkül vagyunk az első oldal TOP3 listáján mint organikus találat a kulcsszavainkra.

De mi jobban örülnénk, ha mindenki a saját weboldalát gyarapítaná, ezért döntöttünk úgy, hogy a fejlesztés következő fázisában összeköthetővé tesszük mindenki számára a saját használt rendszerével, weboldalával.

J'ai commandé un papier alapú névjegykészítőket illeti, nem szeretnénk őket sem kihagyni. Sőt, külön gondoltunk rájuk est. Il s'agit d'un moyen d'obtenir un code QR qui vous permet de vous connecter à un lecteur de code QR.

De ez már egy másik bejegyzés lesz.

.

Ceux-ci pourraient également vous intéresser...

1 2 3 8

Plus d'articles...

.

Avoir une question? Besoin d'un devis ? Contactez-nous!

Nous parlons : anglais, allemand et hongrois !
Formulaire de contact court
ClickMe Smart Solutions - Carte Smart Business - NFC - QR - Clé proxy - Cartes hybrides - Carte numérique Business - Lien dans le profil bio en ligne - Mini site web
croix
Chargement...
LinkedIn Facebook pinterest Youtube rss Twitter Instagram facebook vierge rss-vierge Linkedin-vierge pinterest Youtube Twitter Instagram