Un digital névjegy eteti a Facebook pixelt?

Röviden ès tömören: igen.

Na most itt le is zárhatnám a blogot, hisz minden pipa: frappánsan megfogalmazott eldöntendő kérdés feltéve, válasz megadva.

De nem venném jó néven, ha ezek után magyarázatokat követelve törnék rám a virtualis ajtót, szóval folytatom.

Pár éve megjelentek (újra) a piacon a pír névjegyek piacát ostromló digitalális (vagy NFC technológiát használó) névjegyek. Ovviamente, la logica è il fattore di base del valore della tecnologia che ti aiuterà a risolvere il problema. Egyszerűsít, gyorsít, praktikusabb, együtt lebeg a most futó digitalizáció szellemével.

És várható volt, hogy előbb-utóbb nem csak névjegyként és PR fogásként lesz haszna, hanem valahol be fog illeszkedni a rendszerbe.

Mint egy jó csali. Csak tudni kell, mire vadászunk. Vagyis inkább kire.

Il campeggio offre un potenziale vantaggio competitivo

De Kikők? Igen, mindenkinek van listája, benne tökéletesen körbeírva, akik számukra az idealis vevők. È ez kell!

És vannak, akikkel nap mint nap találkozunk, névjegyet cserélünk, de aztán eltűnnek a látómezőnkből, mert se feliratkozónk nem lett, se addig nem jutott el, hogy a weboldalra felmenjen. Bosszanto. Pedigő okkal beszélt velünk. Una richiesta di remarketing è efficace.

Na már most. Szociális viselkedésünkből adódóan addig azért mindenki eljut, hogy átveszi a névjegyet. (Más kérdés, hol landol utána.)

È una cosa: mi azt akarjuk, hogy jusson el legalább a weboldalunkig, hogy utána az ügyesen felépített, nem kis budget-en futó kampányunk eltalálja újra meg újra.

Nekünk annyi a dolgunk, hogy az értékesítési tölcsér szélén billentünk rajta egy picit, hogy egyensúlyát elvesztve bekerüljön az áramlatba.

A digitális névjegynek egy különleges varázsa pedig épp abban rejlik, hogy megnyitásakor, mikor lementi telefonjába a mit sem sejtő barátunk az adatainkat, már alapból a weboldalunkon fogja találni magát. Ebből annyit lát, hogy névjegy majd mentés. O Mar Megvan.

De ma már rajta is tudjuk tartani egy darabig, sőt, meg is tudunk vele nézetni egy videót vagy épp amit szeretnénk. Hisz ezekre már lehet pakolni direkt linkeket, prospektusokat, esetleg egy különleges ajánlatot, ami akkor és ott csak neki szól. Alapvetően futhat onnan a prezentációd.

La risposta è: L'attività logica non è un modo per leggere, ma il digitale può essere acquistato dal sito web. Innentől kezdve működik vadászkutyaként.

È már csak többszörözni kell. Ezekhez vannak egyedi QR codice. Miért ne tennénk rá minden élő es élettelen felületre, hogy hordja szét az informaciókat rólunk, mint a fél várost árost átrendező márciusi szélvihar? Ha valakinek épp kapóra jön, amit lát, úgy is le fogja olvasni. És akkor már bent is van.

De eljutottunk már oda, hogy targetelhetjük a tartalmat. Ha akarjuk, csak névjegy. Akarjuk, egy informaciós portál. Ha akarjuk, csak egy felmérés van rajta. Egy igazi “digital komunikációs asszisztens” lehet belőle, ha kihasználjuk a benne levő lehetőségeket.

Jövünk-megyünk a világban, ne hagyjuk veszni a vásárlókat. És a kampány budget is meg fogja hálálni. Mert nem neki kell célközönségre vadászni, elé tesszük a célszemélyt.

Na már most, én csak a saját fejlesztésünkről tudtam írni. Az elején nem gondoltuk, hogy ez lesz belőle. A gyors adatkezelés miatt lett a ClickMe motorja egy CRM rendszer, ami a saját weboldalunkba van bekötve. Így minden felhasználó (még) aki használja kártyáját, a mi oldalunkról startol.

Végeredmény: campány nélkül vagyunk az első oldal TOP3 listáján mint organikus találat a kulcsszavainkra.

De mi jobban örülnénk, ha mindenki a saját weboldalát gyarapítaná, ezért döntöttünk úgy, hogy a fejlesztés következő fázisában összeköthetővé tesszük mindenki számára a saját használt rendszerével, weboldalával.

Ami pedig a pír alapú névjegykészítőket illeti, nem szeretnénk őket sem kihagyni. Quindi, külön gondoltunk rájuk è. Egy együttműködési lehetőséget dolgoztunk ki számukra, amivel hozzáférnek a rendszerhez, csak rá kell tervezni a névjegyre egy QR kódot, amit megkapnak tőlünk.

De ez már egy másik bejegyzés lesz.

.

Potrebbero interessarti anche questi...

1 2 3 8

Altri articoli...

.

Hai una domanda? Hai bisogno di un preventivo? Inviaci un messaggio!

Parliamo: inglese, tedesco e ungherese!
Modulo di contatto breve
ClickMe Smart Solutions - Smart Business Card - NFC - QR - Proxy key - Tessere Ibride - Digital Business Card - Link nel profilo online in bio - Mini sito web
attraverso
Caricamento...
linkedin Facebook Pinterest Youtube RSS Twitter instagram facebook-vuoto rss-vuoto linkedin-vuoto Pinterest Youtube Twitter instagram