A digitális nouvjegy eteti a Facebook pixelt?

Röviden és tömören: igen.

În cele mai multe dintre ele este un blogot, isi minte: frappánsan megfogalmazott eldöntendő kérdés feltéve, válasz megadva.

De nem venném jó néven, ha ezek után magyarázatokat követelve törnék rám a virtuális ajtót, szóval folytatom.

Pár éve megjelentek (újra) a piacon a papír névjegyek piacát ostromló digitális (vagy NFC technológiát használó) nevjegyek. Hasznos holmik, logikailag és menőségi faktorukat tekintve valóban megállják a helyüket az üzleti életben. Egyszerűsít, gyorsít, praktikusabb, együtt lebeg a most futó digitalizáció szellemével.

És várható volt, hogy előbb-utóbb nem csak névjegyként és PR fogásként lesz haszna, hanem valahol be fog illeszkedni a rendszerbe.

Mint egy jó csali. Csak tudni kell, mire vadászunk. Vagyis inkább kire.

A kampányok megtervezése során potetiális célközönségre lövünk

De kik ők? Igen, mindenkinek van listája, benne tökéletesen körbeírva, akik számukra az ideális vevők. Este ez kell!

És vannak, akikkel nap mint nap találkozunk, névjegyet cserélünk, de aztán eltűnnek a látómezőnkből, mert se feliratkozónk nem lett, se addig nem jutott el, hogy a weboldalra felmenjen. Bosszantó. Pedig ő okkal beszélt velünk. Un pedig de remarketing éhezik rájuk.

Na már most. Szociális viselkedésünkből adódóan addig azért mindenki eljut, hogy átveszi a névjegyet. (Más kérdés, hol landol utána.)

És itt a csavar: mi azt akarjuk, hogy jusson el legalább a weboldalunkig, hogy utána az ügyesen felépített, nem kis budget-en futó kampányunk eltalálja újra meg újra.

Nekünk annyi a dolgunk, hogy az értékesítési tölcsér szélén billentünk rajta egy picit, hogy egyensúlyát elvesztve bekerüljön az áramlatba.

A digitális névjegynek egy különleges varázsa pedig épp abban rejlik, hogy megnyitásakor, mikor lementi telefonjába a mit sem sejtő barátunk az adatainkat, már alapból a weboldalunkon fogja találni magát. Ebből annyit lát, hogy névjegy majd mentés. Ő már megvan.

De ma már rajta este tudjuk tartani egy darabig, sőt, meg is tudunk vele nézetni egy videót vagy épp amit szeretnénk. Hisz ezekre már lehet pakolni direkt linkeket, prospektusokat, esetleg egy különleges ajánlatot, ami akkor és ott csak neki szól. Alapvetően futhat onnan a prezentációd.

Záró akkord: A legbiztosabb és logikailag nouzve a leghatékonyabb módja thehát, ha maga a digitális nevjegy be van kötve a weboldalunkba. Innentől kezdve működik vadászkutyaként.

Este már csak többszörözni kell. Ezekhez vannak egyedi QR kódok. Miért ne tennénk rá minden élő és élettelen felületre, hogy hordja szét az információkat rólunk, mint a fél várost átrendező márciusi szélvihar? Ha valakinek épp kapóra jön, amit lát, úgy is le fogja olvasni. Este akkor már bent este van.

De eljutottunk már oda, hogy targetelhetjük a tartalmat. Ha akarjuk, csak nevjegy. Ha akarjuk, egy információs portál. Ha akarjuk, csak egy felmérés van rajta. Egy igazi „digitális kommunikációs asszisztens” lehet belőle, ha kihasználjuk a benne levő lehetőségeket.

Jövünk-megyünk a világban, ne hagyjuk veszni a vásárlókat. Este un buget kampány este meg fogja hálálni. Mert nem neki kell célközönségre vadászni, elé tesszük a célszemélyt.

Na már most, én csak a saját fejlesztésünkről tudtam írni. Az elején nem gondoltuk, hogy ez lesz belőle. A gyors adatkezelés miatt let a ClickMe motorja egy CRM rendszer, ami a saját weboldalunkba van bekötve. Így minden felhasználó (még) aki használja kártyáját, a mi oldalunkról startol.

Végeredmény: kampány nélkül vagyunk az első oldal TOP3 listáján mint organikus találat a kulcsszavainkra.

De mi jobban örülnénk, ha mindenki a saját weboldalát gyarapítaná, ezért döntöttünk úgy, hogy a fejlesztés következő fázisában összeköthetővé tesszük mindenki száoldázera aveljtásmázera saveljálnénk.

Ami pedig a papír alapú névjegykészítőket illeti, nem szeretnénk őket sem kihagyni. Sőt, külön gondoltunk rájuk este. Egy együttműködési lehetőséget dolgoztunk ki számukra, amivel hozzáférnek a rendszerhez, csak rá kell tervezni a névjegyre egy QR kódot, amit megkapnak tőlünk.

De ez már egy másik bejegyzés lesz.

.

S-ar putea să fiți interesat și de aceste...

1 2 3 8

Mai multe articole...

.

A avea o intrebare? Aveți nevoie de o cotație de preț? Trimite-ne un mesaj!

Vorbim: engleza, germana si maghiara!
Formular scurt de contact
ClickMe Smart Solutions - Card Smart Business - NFC - QR - Cheie Proxy - Carduri hibride - Card digital Business - Link în profilul online bio - Mini site
cruce
Se încarcă...
linkedin Facebook pinterest youtube rss stare de nervozitate instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube stare de nervozitate instagram