Μενού

Légy zöld! Vagy inkább légy ésszerű;

Egy érdekes helyzet állt elő. Környezetvédelem címszó alatt több területen álltak át a műanyagról papírra, βάλτε μια νέα έκδοση από τις διαδικτυακές εντολές. Ez utóbbi esetében, ugye, a kiküldött árut valamibe csomagolni is kell, és erre a leggyorsabb/leghatékonyabb megoldás a papír, ezen belül a karton.

Miközben egyik oldalról évek óta megy a figyelemfelhívás, hogy gyakorlatilag belefulladunk a műanyag hulladékba, mely ugye nem bomlik le, másik oldalról megy a fák kitermelésök.
A jelen helyzet, ami kirajzolódik, a következő:
A műanyagot próbáljuk papírra cserélni, ami jóval nagyobb keresletet eredményez, mint amekkora közben a piac kapacitása lett. Μπορείτε να δείτε τα καλύτερα, με την ομίχλη και την ομίχλη…
Ένα minap bele είναι botlottunk egy cikkbe, melyet megosztunk. Itt sokkal részletesebben taglalják az egész folyamatot, ok-okozati összefüggésekkel tarkítva. Papírgyárak bezárása környezetvédelmi okokból, pandémia alatt megváltozott szokások…
Az az érzésünk, sehogy sem jó.
Nagyon nehezen lehet belenyúlni egy megszokott, működő rendszerbe úgy, hogy ne vonjon következményeket maga után.
Lehetne még boncolgatni a témát.
Mi az ésszerűség határának keretein belül igyekszünk egy olyan irányba elmozdítani a dolgokat, mely egy fenntarthatóbb megoldáshoz vezethet.
Félreértés ne essék, szeretjük a kreatívabbnál kreatívabb névjegyeket! Szeretünk papír alapon olvasni, főképp könyveket, megvan a maga hangulata, illata, és nagyon hiányozna!
Szeretjük a díszes molinókat, a színes szagos prospektusokat elképesztően csodás fotókkal illusztrálva.
Egyszerűen próbálunk nem túlzásokba esni és ahol lehet, megoldást találni a spórolásra. Bár minden területet nem tudunk lefedni, és eléggé összetett az egész, egy szeletével mégis megpróbálkoztunk.
Partnerünk, aki a kivitelezés végső fázisán dolgozik - náluk jön létre az offline késztermék - az ipari NFC τεχνολογίες évek óta jelen levő, szakmai tapasztalattal. Mert, ugye, mit ér egy-egy jó ötlet a megfelelő szakmai kompetencia nélkül.
Ebbe az irányba mozdultunk el. És igyekszünk olyan megoldásokat bemutatni, mely megállja a helyét az üzleti-, a rendezvények-, vagy akár a vendéglátás területén.
Új szemlélet kell majd hozzá? - Igen
Szokatlan lesz; - Ελεϊντέ μπιζτόσαν
Μέγερι; - Ezt mindenki magának fogja tudni kiértékelni
Hogy mikor mutatjuk be az első, vállalati oldalra készült fejlesztést; - kaptunk egy időpontot, de egy kedves professzor időszámítását használjuk: a megadott időt szorozd meg Pí-vel. Így számolva még két hét van hátra.
És, bár izgatottan várjuk, van mit tennünk addig is. Rengeteg hasznos nézőponttal gazdagodunk, amit nagyon köszönünk! Igyekszünk mindent a felmerült igényekre szabni.

Ένα τέμνον εξάλειψης ταγκλó cikk itt olvasható:
A papírhiány nem csak a hazai kiadást sújtja - na de miért van papírhiány;

 

2021-10-15
.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτά...

Περισσότερα άρθρα...

.

Εχω μια ερώτηση? Χρειάζεστε μια προσφορά τιμής; Στείλτε μας μήνυμα!

Μιλάμε: Αγγλικά, Γερμανικά και Ουγγρικά!
Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
ClickMe Smart Solutions - Smart Business Card - NFC - QR - Proxy key - Hybrid Cards - Digital Business Card - Link in bio online profile - Mini website
σταυρός
Φόρτωση...
linkedin Facebook pinterest youtube rss κελάδημα Ίνσταγκραμ facebook-κενό rss-κενό linkedin-κενό pinterest youtube κελάδημα Ίνσταγκραμ