Légy zöld! Vagy inkább légy ésszerű?

Egy érdekes helyzet állt elő. Puoi anche scaricare la tua carta di credito in formato cartaceo, quindi modificala per le offerte online. Ez utóbbi esetében, ugye, a kiküldött árut valamibe csomagolni is kell, és erre a leggyorsabb/leghatékonyabb megoldás a papír, ezen belül a karton.

Miközben egyik oldalról évek óta megy a figyelemfelhívás, hogy gyakorlatilag belefulladunk a műanyaghuladékba, mely ugye nem bomlik le, másik oldalról megy a fák kitermelésének korlátok közé szorítása.
A jelen helyzet, ami kirajzolódik, a következő:
A műanyagot próbáljuk papírra cserélni, ami jóval nagyobb keresletet eredményez, mint amekkora közben a piac kapacitása lett. Tehát védjük a környezetet, mégis nagy eséllyel rá fog kapcsolni a fakitermelés…
A minap bele is botlottunk egy cikkbe, melyet megosztunk. Itt sokkal részletesebben taglalják az egész folyamatot, ok-okozati összefüggésekkel tarkítva. Papírgyárak bezárása környezetvédelmi okokból, pandémia alatt megváltozott szokások…
Az az érzésünk, sehogy sem jó.
Nagyon nehezen lehet belenyúlni egy megszokott, működő rendszerbe úgy, hogy ne vonjon következményeket maga után.
Lehetne még boncolgatni a témát.
Mi az ésszerűség határának keretein belül igyekszünk egy olyan irányba elmozdítani a dolgokat, mely egy fenntarthatóbb megoldáshoz vezethet.
Félreértés ne essék, szeretjük a kreatívabbnál kreatívabb névjegyeket! Szeretünk papír alapon olvasni, főképp könyveket, megvan a maga hangulata, illata, és nagyon hiányozna!
Szeretjük and díszes molinókat, and színes szagos prospectusokat elképesztően csodás fotókkal illusztrálva.
Egyszerűen próbálunk nem túlzásokba esni és ahol lehet, megoldást találni a spórolásra. Bár minden területet nem tudunk lefedni, és eléggé összetett az egész, egy szeletével mégis megpróbálkoztunk.
Il partner può anche accedere a tutte le attività - basta leggere la connessione offline - la tecnologia NFC di ipari è già disponibile in qualsiasi momento, grazie al collegamento informatico. Mert, ugye, mit ér egy-egy jó ötlet a megfelelő szakmai competencia nélkül.
Ebbe az irányba mozdultunk el. És igyekszünk olyan megoldásokat bemutatni, mely megállja a helyét az üzleti-, a rendezvények-, vagy akár a vendéglátás területén.
Hai una idea su cosa vuoi fare? - Igen
Szokatlan lesz? - Eleinte biztosan
Megeri? - Ezt mindenki magának fogja tudni kiértékelni
Hogy mikor mutatjuk be az első, vállalati oldalra készült fejlesztést? - kaptunk egy időpontot, de egy kedves professzor időszámítását használjuk: a megadott időt szorozd meg Pí-vel. Így számolva még még hét hét van hátra.
È tutto quello che c'è da sapere su ciò che ho aggiunto è. Rengeteg hasznos nézőponttal gazdagodunk, amit nagyon köszönünk! Igyekszünk mindent a felmerült igényekre szabni.

Il tema risolto è stato selezionato:
La papirhiány nem csak a hazai kiadást sújtja - na de miért van papírhiány?

 

2021-10-15
.

Potrebbero interessarti anche questi...

1 2 3 8

Altri articoli...

.

Hai una domanda? Hai bisogno di un preventivo? Inviaci un messaggio!

Parliamo: inglese, tedesco e ungherese!
Modulo di contatto breve
ClickMe Smart Solutions - Smart Business Card - NFC - QR - Proxy key - Tessere Ibride - Digital Business Card - Link nel profilo online in bio - Mini sito web
attraverso
Caricamento...
linkedin Facebook Pinterest Youtube RSS Twitter instagram facebook-vuoto rss-vuoto linkedin-vuoto Pinterest Youtube Twitter instagram