clcme üzleti nfc okosnévjegy

A digitális átállás margójára - bemutatkozunk

2021 hajnalán belekezdtünk egy fejlesztésbe, miközben otthon ültünk a korlátozások kellős közepén. Az alapötlet véletlenül talált el minket, ami az iparban már jól ismert NFC kártyát helyezi át egy új területre.

Ez lett az Okosnévjegy.

Gyakorlatilag egy névjegykártya, melyből nem kell újat nyomtatni adatváltozást követően, sem új kolléga bekerülése esetén, valamint elég egy darab belőle. A kártyához fejlesztett szoftver pedig hamarosan lehetővé teszi akár több névjegy együttes szerkesztését egy vállalati admin által úgy, hogy közben szerkesztői jogosultságot is ki tud hasz oszánó.

Miért pont egy olyan terület, ahol már évtizedek óta működik egy bevett szokás?

Mi igyekszünk nem pazarolni. Igaz ez a papírra is. Ettől még szeretjük a fizikai kontaktmegosztást, mert a személyes kapcsolatokban hiszünk. Így született meg ez este un megoldás „hibrid”.
Egy okostelefonhoz érintve már be is olvassa adatainkat partnerünk készüléke, és pár kattintással mentheti este un nevjegyet. Nem kell bepötyögni utólag, nem kell az asztalon tologatni a felgyülemlett névjegyeket.
De itt nem álltunk meg. Ahogy dolgozzuk ki az újabb és újabb funkciókat, jövünk rá folyamatosan, mekkora lehetőséget rejt még magában ez a technológia. Minél több területről csatlakoznak be a fejlesztésekbe, annál több ötlet születik. Egészen elképesztőek este. Talán a csapat sokszínűségéből adódik, hisz ahány szakmai területet érintünk, annyiféleképpen elemezzük kihasználhatóságát. És, bár az ország különböző pontjairól dolgozunk, mégis mindannyian a kapcsolatépítés hatékonyságának növelését tartjuk szem előtt úgy, hogy közben nem pakoljuk tele a papír hulladétgesenkűketű. Un digitális átállás itt este megvalósítható. Méghozzá arcultra szabottan.

Kevesebb papír, több adat ✅

#fenntarthatóság #nfc #conectarea oamenilor #carte de vizită #vânzări #startup

 

2021-09-01
.

S-ar putea să fiți interesat și de aceste...

Mai multe articole...

.

A avea o intrebare? Aveți nevoie de o cotație de preț? Trimite-ne un mesaj!

Vorbim: engleza, germana si maghiara!
Formular scurt de contact
ClickMe Smart Solutions - Card Smart Business - NFC - QR - Cheie Proxy - Carduri hibride - Card digital Business - Link în profilul online bio - Mini site
cruce
Se încarcă...
linkedin Facebook pinterest youtube rss stare de nervozitate instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube stare de nervozitate instagram