clcme üzleti nfc okosnévjegy

A digitalális átállás margójára - bemutatkozunk

2021 hajnalán belekezdtünk egy fejlesztésbe, miközben otthon ültünk a korlátozások kellős közepén. Se il tuo computer ha un computer portatile, ami l'iparban már jól ismert NFC card helyezi át egy új területre.

Ez lett az Okosnévjegy.

Gyakorlatilag egy névjegykártya, melyből nem kell újat nyomtatni adatváltozást követően, sem új kolléga bekerülése esetén, valamint elég egy darab belőle. A kártyához fejlesztett szoftver pedig hamarosan lehetővé teszi akár több névjegy együttes szerkesztését egy vállalati admin által úgy, hogy közben szerkesztői jogosultságot is ki tud osztani a használóknak.

Miért pont egy olyan terület, ahol már évtizedek óta működik egy bevett szokás?

Mi igyekszünk nem pazarolni. Igaz ez a papirra is. Ettől még szeretjük a fizikai contactmegosztást, mert a személyes kapcsolatokban hiszünk. Így született meg ez a “ibrido” megoldás.
Egy okostelefonhoz érintve már be is olvassa adatainkat partnerünk készüléke, és pár kattintással mentheti is a névjegyet. Nem kell bepötyögni utólag, nem kell az asztalon tologatni a felgyülemlett névjegyeket.
De itt nem álltunk meg. Ahogy dolgozzuk ki az újabb és újabb funkciókat, jövünk rá folyamatosan, mekkora lehetőséget rejt még magában ez the technology. Minél több területről csatlakoznak be a fejlesztésekbe, annál több ötlet születik. Egészen elképesztőek è. Talán a csapat sokszínűségéből adódik, hisz ahány szakmai területet érintünk, annyiféleképpen elemezzük kihasználhatóságát. Es, bár az ország különböző pontjairól dolgozunk, mégis mindannyian e kapcsolatépítés hatékonyságának növelését tartjuk szem előtt úgy, hogy közben nem pakoljuk tele a pír hubadékgyűjtőket feleslegesen. A digitalális átállás itt è megvalósítható. Meghozzá arcultra szabottan.

Kevesebb papir, több adat ✅

#fenntarthatóság #nfc #connessionepersone #biglietto da visita #vendite #avvio

 

2021-09-01
.

Potrebbero interessarti anche questi...

Altri articoli...

.

Hai una domanda? Hai bisogno di un preventivo? Inviaci un messaggio!

Parliamo: inglese, tedesco e ungherese!
Modulo di contatto breve
ClickMe Smart Solutions - Smart Business Card - NFC - QR - Proxy key - Tessere Ibride - Digital Business Card - Link nel profilo online in bio - Mini sito web
attraverso
Caricamento...
linkedin Facebook Pinterest Youtube RSS Twitter instagram facebook-vuoto rss-vuoto linkedin-vuoto Pinterest Youtube Twitter instagram