clcme üzleti nfc okosnévjegy

A digitális átállás margójára - bemutatkozunk

2021 hajnalán belekezdtünk egy fejlesztésbe, miközben otthon ültünk a korlátozások kellős közepén. Az alapötlet véletlenül talált el minket, ami az iparban már jól ismert NFC kártyát helyezi át egy új területre.

Ez lett az Okosnévjegy.

Gyakorlatilag egy névjegykártya, melyből nem kell újat nyomtatni adatváltozást követően, sem új kolléga bekerülése esetén, valamint elég egy darab belőle. A kártyához fejlesztett szoftver pedig hamarosan lehetővé teszi akár több névjegy együttes szerkesztését egy vállalati admin által úgy, hogy közben szerkesztői jogosultságot is ki tud osztani a használóknak.

Miért pont egy olyan terület, ahol már évtizedek óta működik egy bevett szokás?

Mi igyekszünk nem pazarolni. Igaz ez a papírra es. Ettől még szeretjük a fizikai contactmegosztást, mert a személyes kapcsolatokban hiszünk. Így született meg ez a megoldás “híbrido”.
Egy okostelefonhoz érintve már be is olvassa adatainkat partnerünk készüléke, és pár kattintással mentheti is a névjegyet. Nem kell bepötyögni utólag, nem kell az asztalon tologatni a felgyülemlett névjegyeket.
De itt nem álltunk meg. Ahogy dolgozzuk ki az újabb és újabb funkciókat, jövünk rá folyamatosan, mekkora lehetőséget rejt még magában ez a technológia. Minél több területről csatlakoznak be a fejlesztésekbe, annál több ötlet születik. Egészen elképesztőek es. Talán a csapat sokszínűségéből adódik, hisz ahány szakmai területet érintünk, annyiféleképpen elemezzük kihasználhatóságát. És, bár az ország különböző pontjairól dolgozunk, mégis mindannyian a kapcsolatépítés hatékonyságának növelését tartjuk szem előtt úgy, hogy közben nem pakoljuk tele a papir hulladékgyűjtőket feleslegesen. A digitális átállás itt es megvalósítható. Méghozzá arcultra szabottan.

Kevesebb papir, több adat ✅

#fenntarthatóság #nfc #connectingpeople #businesscard #sales #startup

 

2021-09-01
.

Quizás también te interesen estos...

1 2 3 8

Más artículos...

.

¿Tengo una pregunta? ¿Necesita una cotización de precio? ¡Envíanos un mensaje!

Hablamos: inglés, alemán y húngaro!
Formulario de contacto corto
Soluciones Inteligentes ClickMe - Tarjeta Inteligente Business - NFC - QR - Clave Proxy - Tarjetas Híbridas - Tarjeta Digital Business - Enlace en bio perfil online - Mini sitio web
cruz
Cargando...
Linkedin Facebook interés YouTube RSS gorjeo instagram Facebook en blanco rss-en blanco Linkedin en blanco interés YouTube gorjeo instagram