clcme üzleti nfc okosnévjegy

A digitalális átállás margójára - bemutatkozunk

2021 hajnalán belekezdtünk egy fejlesztésbe, miközben otthon ültünk a korlátozások kellős közepén. Az alapötlet véletlenül talált el minket, ami az iparban már jól ismert NFC kártyát helyezi át egy új területre.

Ez lett az Okosnévjegy.

Gyakorlatilag egy névjegykártya, melyből nem kell újat nyomtatni adatváltozást követően, sem új kolléga bekerülése esetén, valamint elég egy darab belőle. A kártyához fejlesztett szoftver pedig hamarosan lehetővé teszi akár több névjegy együttes szerkesztését egy vállalati admin által úgy, hogy közben szerkesztői jogosultságot is ki tud osztani a használókna k.

Miért pont egy olyan terület, ahol már évtizedek óta működik egy bevett szokás?

Mi igyekszünk nem pazarolni. Igaz ez a papírra jest. Ettől még szeretjük a fizikai kontaktmegosztást, mert a személyes kapcsolatokban hiszünk. Így született meg ez a „hibrydowy” megoldás.
Egy okostelefonhoz érintve már be to olvassa adatainkat partnerünk készüléke, és pár kattintással mentheti to névjegyet. Nem kell bepötyögni utólag, nem kell az asztalon tologatni a felgyülemlett névjegyeket.
De itt nem álltunk meg. Ahogy dolgozzuk ki az újabb és újabb funkciókat, jövünk rá folyamatosan, mekkora lehetőséget rejt még magában ez a technológia. Minél több területről csatlakoznak be a fejlesztésekbe, annál több ötlet születik. Egészen elképesztőek jest. Talán a csapat sokszínűségéből adódik, hisz ahány szakmai területet érintünk, annyiféleképpen elemezzük kihasználhatóságát. És, bár az ország különböző pontjairól dolgozunk, mégis mindannyian a kapcsolatépítés hatékonyságának növelését tartjuk szem előtt úgy, hogy közben nem pakoljuk tele a papír hulladékgyűjtőket feleslegesen . A digitalális átállás itt to megvalósítható. Méghozzá arcultra szabottan.

Kevesebb papír, több adat ✅

#fenntarthatóság #nfc #connectingpeople #businesscard #sales #startup

 

2021-09-01
.

Być może zainteresują Cię także te...

1 2 3 8

Więcej artykułów...

.

Mam pytanie? Potrzebujesz wyceny? Napisz do nas!

Mówimy: po angielsku, niemiecku i węgiersku!
Krótki formularz kontaktowy
Inteligentne rozwiązania ClickMe - Inteligentna karta Business - NFC - QR - Klucz proxy - Karty hybrydowe - Cyfrowa karta Business - Link w profilu online - Mini strona internetowa
przechodzić
Ładowanie...
Linkedin Facebook pinterest youtube rss świergot Instagram pusty facebook rss-puste puste pinterest youtube świergot Instagram