Μενού

Startup cipőben jársz?

Még nem tudod mit hoz a jövő, de eltökélt vagy, hogy megvalósíts valami újat? Valami egészen különlegeset; Valamit, amiért mindent megtennél; Netalán mindehhez már egy motivált csapatod is van? Akkor jó helyen jársz!

Mi a ClickMe-nél sem kezdtük másképp. Tudjuk jól mit jelent akár éveken át napi 10-12 órában fizetés nélkül dolgozni valamin, amiben igazán hiszel. Garancia persze nincs, hogy ez valaha megtérül, és mindamellett még a sok éves megtakarításod is feléled az eltökélt fejlesztések közepette. Persze mintha ez semmit sem számítana, mert 100%-osan biztos vagy benne, hogy amit fáradtságos munkáddal megalkotsz az javára válik a környezetednek.

Tudjuk és átérezzük. Noha a ClickMe Okosnévjegyünk már két éve a piacon van, a fejlesztéseink továbbra is megállás nélkül zajlanak, hiszen azt είναι tudjuk, aki a fejlődésben megázít az.
Ám nagy örömmel jelenthetjük, végre eljutottunk arra a stabilitási szintre, hogy most már mi támogathassuk az arra érdemelteket megvalósításainkkal.

Számunkra az innováció kiemelt jelentőséggel bír. Éppen ezért első körben a fiatal vállalkozókat és a startupokat szeretnénk megszólítani.

A ClickMe Okosnévjegy a maga menő stílusában lehetőséget biztosít, hogy már az első találkozáskor mély benyomást keltsen használója javára az új ügyfeleivel s. Nincs többé névjegykártya osztogatás, ami megy a levesbe, csak hozzá érinted a kártyát partnered telefonjához és "μαγεία"... már át is töltődtek rá a kívánt névjegyadatok, weboldalak, pdf prezentációk, termékleírások, digitális dokumentumok. A megszokott első reakció ilyenkor: "-Azta, de menő!" vagy az "-Ilyen nekem is kell!" μοντατόκ.

És akkor már fel sem teszem a kérdést, hogy kit fognak megjegyezni egy üzleti találkozóról; Aki 20 éve ugyan azt a névjegykártyát osztogatja vagy téged aki már tovább lépett?

Amennyiben felkeltette figyelmed ClickMe Okosnévjegyünk, írj egy szabadon fogott bemutatkozó levelet számunkra, ki vagy, kik vagytok, mit képviseltek, és mi felvesszük a milzzánkr a milzzánd fejlődéséhez. Hiszen örömmel támogatunk ClickMe Okosnévjegyekkel és a hozzá fejlesztett miniweboldal megoldásainkkal nemes célkitűzéseket.

ClickMe Smart Card - Mert hiszünk a kapcsolatok ereejében!

Kapcsolat: Ide kattintva írhatsz nekünk!

(frissítve)

.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτά...

Περισσότερα άρθρα...

.

Εχω μια ερώτηση? Χρειάζεστε μια προσφορά τιμής; Στείλτε μας μήνυμα!

Μιλάμε: Αγγλικά, Γερμανικά και Ουγγρικά!
Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
ClickMe Smart Solutions - Smart Business Card - NFC - QR - Proxy key - Hybrid Cards - Digital Business Card - Link in bio online profile - Mini website
σταυρός
Φόρτωση...
linkedin Facebook pinterest youtube rss κελάδημα Ίνσταγκραμ facebook-κενό rss-κενό linkedin-κενό pinterest youtube κελάδημα Ίνσταγκραμ