Még nem tudod mit hoz a jövő, de eltökélt vagy, hogy megvalósíts valami újat? Valami egészen különlegeset? Valamit, amiért mindent megtennél? Netalán mindehhez már egy motivált csapatod is van? Akkor jó helyen jársz!

Mi a ClickMe-nél sem kezdtük másképp. Tudjuk jól mit jelent akár egy éven át napi 8-10 órában fizetés nélkül dolgozni valamin, amiben igazán hiszel. Garancia persze nincs, hogy ez valaha megtérül, és mindamellett még a sok éves megtakarításod is feléled az eltökélt fejlesztések közepette. Persze mintha ez semmit sem számítana, mert 100%-osan biztos vagy benne, hogy amit fáradtságos munkáddal megalkotsz az javára válik a környezetednek.

Tudjuk és átérezzük. Noha a ClickMe Okosnévjegyünk lassan fél éve a piacon van, a fejlesztéseink továbbra is megállás nélkül zajlanak, hiszen azt is tudjuk, aki a fejlődésben megáll az veszít.
Ám nagy örömmel jelenthetjük, végre eljutottunk arra a stabilitási szintre, hogy most már mi támogathassuk az arra érdemelteket megvalósításainkkal.

Számunkra az innováció kiemelt jelentőséggel bír. Éppen ezért első körben a fiatal vállalkozókat és a startupokat szeretnénk megszólítani.

A ClickMe Okosnévjegy a maga menő stílusában lehetőséget biztosít, hogy már az első találkozáskor mély benyomást keltsen használója javára az új ügyfeleivel szemben. Hiszen nincs többé névjegykártya osztogatás, ami megy a levesbe, csak hozzá érinted a kártyát partnered telefonjához és “magic”… már át is töltődtek rá a kívánt névjegyadatok, weboldalak, digitális dokumentumok. A megszokott első reakció ilyenkor: “-Azta, de menő!” vagy az “-Ilyen nekem is kell!” mondatok.

És akkor már fel sem teszem a kérdést, hogy kit fognak megjegyezni egy üzleti találkozóról? Aki 20 éve ugyan azt a névjegykártyát osztogatja vagy téged aki már tovább lépett?

Amennyiben felkeltette figyelmed ClickMe Okosnévjegyünk, írj egy szabadon fogott bemutatkozó levelet számunkra, ki vagy, kik vagytok, mit képviseltek, és mi felvesszük a kapcsolatot veletek, hogy milyen formában tudnánk hozzájárulni a projekt fejlődéséhez. Hiszen örömmel támogatunk ClickMe Okosnévjegyekkel és a hozzá fejlesztett online kapcsolatépítő megoldásainkkal nemes célkitűzéseket.

ClickMe Smart Card – Mert hiszünk a kapcsolatok erejében!

Kapcsolat: Ide kattintva írhatsz nekünk!

NFC képes készülékek listája

 

Apple

2017-től mind, beleértve:
iPhone 8 Series
iPhone X Series
iPhone 11 Series
iPhone 12 Series
iPhone SE (2020)

Samsung

2014-től mind, beleértve:
S Series
A Series

OnePlus

2015-től mind beleértve:
3 Series
5 Series
6 Series
7 Series
8 Series

Google

2015-től mind, beleértve:
Pixel Series
Nexus Series

Huawei

2016-tól mind, beleértve:
P Series

HTC

2015-től mind

LG

2014-től mind, beleértve:
Q Series
G Series
V Series

Nokia

9 Pureview
8, 8 Sirocco,
6, 7 Plus
3, 5, 5.1

(Készüléklista a teljesség igénye nélkül)

 

Minden más esetben a a készülék kamerájával a kártya hátlapján szereplő QR kód beszkennelésével éppúgy elérhető az összes funkció.