Menu

Startup cipőben jársz?

Még nem tudod mit hoz a jövő, de eltökélt vagy, hogy megvalósíts valami újat? Valami egészen különlegeset? Valamit, amiért mindent megtennél? Netalán mindehhez már egy motivált csapatod est van? Akkor jó helyen jársz!

Mi a ClickMe-nél sem kezdtük másképp. Tudjuk jól mit jelent akár éveken at napi 10-12 órában fizetés nélkül dolgozni valamin, amiben igazán hiszel. Garancia persze nincs, hogy ez valaha megtérül, és mindamellett még a sok éves megtakarításod is feléled az eltökélt fejlesztések közepette. Persze mintha ez semmit sem számítana, mert 100%-osan biztos vagy benne, hogy amit fáradtságos munkáddal megalkotsz az javára valik a környezetednek.

Tudjuk est atérezzük. Noha a ClickMe Okosnévjegyünk mar két éve a piacon van, a fejlesztéseink továbbra is megallás nélkül zajlanak, hiszen azt is tudjuk, aki a fejlődésben megáll az veszít.
Je suis juste en train de le faire, je vais le faire en sorte qu'il soit stable, mais la plupart du temps, je vais le faire fondre de manière optimale.

Számunkra az innováció kiemelt jelentőséggel bír. Éppen ezért első körben a fiatal vállalkozókat és a startupokat szeretnénk megszólítani.

Le ClickMe Okosnévjegy a maga menő stílusában lehetőséget biztosít, hogy már az ügyfeleivel szemben. Nincs többé névjegykártya osztogatás, ami megy a levesbe, csak hozzá érinted a kártyát telefonjához és "la magie"... már át is töltődtek rá a kívánt névjegyadatok, weboldalak, pdf prezentációk, termékleírások, digital dokumentumok. Un megszokott első a réagi ilyenkor : "-Azta, de menő!" vagy az "-Ilyen nekem est kell!" monde.

Est-ce que vous êtes en train de tester un kérdést, hogy kit fognak megjegyezni egy üzleti találkozóról ? Aki 20 ans ougyan azt a névjegykártyát osztogatja vagy téged aki már tovább lépett?

Amennyiben felkeltette figyelmed ClickMe Okosnévjegyünk, írj egy szabadon fogott bemutatkozó levelet számunkra, ki vagy, kik vagytok, mit képviseltek, és my felvesszük a kapcsolatot veletek, hogy milyen formában tudnánk hozzájárulni a projekt fe jlődéséhez. Hiszen örömmel támogatunk ClickMe Okosnévjegyekkel és a hozzá fejlesztett miniweboldal megoldásainkkal nemes célkitűzéseket.

ClickMe Smart Card - Mert hiszünk a kapcsolatok erejében !

Kapcsolat : Ide kattintva írhatsz nekünk!

(frissitve)

.

Ceux-ci pourraient également vous intéresser...

1 2 3 7

Plus d'articles...

.

Avoir une question? Besoin d'un devis ? Contactez-nous!

Nous parlons : anglais, allemand et hongrois !
Formulaire de contact court
ClickMe Smart Solutions - Carte Smart Business - NFC - QR - Clé proxy - Cartes hybrides - Carte numérique Business - Lien dans le profil bio en ligne - Mini site web
croix
Chargement...
LinkedIn Facebook pinterest Youtube rss Twitter Instagram facebook vierge rss-vierge Linkedin-vierge pinterest Youtube Twitter Instagram