¿Inicio cipőben jársz?

Még nem tudod mit hoz a jövő, de eltökélt vagy, hogy megvalósíts valami újat? Valami egészen különlegeset? Valamit, ¿amiért mindent megtennél? Netalán mindehhez már egy motivált csapatod is van? ¡Akkor jó helyen jársz!

Mi a ClickMe-nél sem kezdtük másképp. Tudjuk jól mit jelent akár éveken át napi 10-12 órában fizetés nélkül dolgozni valamin, amiben igazán hiszel. Garancia persze nincs, hogy ez valaha megtérül, és mindamellett még a sok éves megtakarításod is feléled az eltökélt fejlesztések közepette. Persze mintha ez semmit sem számítana, mert 100%-osan biztos vagy benne, hogy amit fáradtságos munkáddal megalkotsz az javára válik a környezetednek.

Tudjuk és átérezzük. Noha a ClickMe Okosnévjegyünk már két éve a piacon van, a fejlesztéseink továbbra is megállás nélkül zajlanak, hiszen azt is tudjuk, aki a fejlődésben megáll az veszít.
Ám nagy örömmel jelenthetjük, végre eljutottunk arra a stabilitási szintre, hogy most már mi támogathassuk az arra érdemelteket megvalósításainkkal.

Számunkra az innováció kiemelt jelentőséggel bír. Éppen ezért első körben a vállalkozókat fiatal és a startupokat szeretnénk megszólítani.

A ClickMe Okosnévjegy a maga menő stílusában lehetőséget biztosít, hogy már az első találkozáskor mély benyomást keltsen használója javára az új ügyfeleivel szemben. Nincs többé névjegykártya osztogatás, ami megy a levesbe, csak hozzá érinted a kártyát socio telefonjához és "magia"... már át is töltődtek rá a kívánt névjegyadatok, weboldalak, pdf prezentációk, termékleírások, digitális dokumentumok. A megszokott első reakció ilyenkor: "-Azta, de menő!" vagy az "-Ilyen nekem is kell!" mondatok.

¿És akkor már fel sem teszem a kérdést, hogy kit fognak megjegyezni egy üzleti találkozóról? Aki 20 éve ugyan azt a névjegykártyát osztogatja vagy téged aki már tovább lépett?

Amennyiben felkeltette figyelmed ClickMe Okosnévjegyünk, írj egy szabadon fogott bemutatkozó levelet számunkra, ki vagy, kik vagytok, mit képviseltek, és mi felvesszük a kapcsolatot veletek, hogy milyen formában tudnánk hozzájárulni a projekt fejlődéséhez. Hiszen örömmel támogatunk ClickMe Okosnévjegyekkel és a hozzá fejlesztett miniweboldal megoldásainkkal nemes célkitűzéseket.

ClickMe Smart Card - ¡Mert hiszünk a kapcsolatok erejében!

Kapcsolat: ¡Ide kattintva írhatsz nekünk!

(frisítve)

.

Quizás también te interesen estos...

Más artículos...

.

¿Tengo una pregunta? ¿Necesita una cotización de precio? ¡Envíanos un mensaje!

Hablamos: inglés, alemán y húngaro!
Formulario de contacto corto
Soluciones Inteligentes ClickMe - Tarjeta Inteligente Business - NFC - QR - Clave Proxy - Tarjetas Híbridas - Tarjeta Digital Business - Enlace en bio perfil online - Mini sitio web
cruz
Cargando...
Linkedin Facebook interés YouTube RSS gorjeo instagram Facebook en blanco rss-en blanco Linkedin en blanco interés YouTube gorjeo instagram