Avvio cipőben jársz?

Még nem tudod mit hoz a jövő, de eltökélt vagy, hogy megvalósíts valami újat? Valami egészen különlegeset? Valamit, amiért mindent megtennél? Netalán mindehhez már egy motivalt csapatod è van? Akkor jó helyen jársz!

Mi a ClickMe-nél sem kezdtük másképp. Tudjuk jól mit jelent akár éveken át napi 10-12 órában fizetés nélkül dolgozni valamin, amiben igazán hiszel. Garancia persze nincs, hogy ez valaha megtérül, és mindamellett még a sok éves megtakarításod is feléled az eltökélt fejlesztések közepette. Persze mintha ez semmit sem számítana, mert 100%-osan biztos vagy benne, hogy amit fáradtságos munkáddal megalkotsz az javára válik a környezetednek.

Tudjuk és átérezzük. Noha a ClickMe Okosnévjegyünk már két éve a piacon van, a fejlesztéseink továbbra is megállás nélkül zajlanak, hiszen azt is tudjuk, aki a fejlődésben megáll az veszít.
Ám nagy örömmel jelenthetjük, végre eljutottunk arra a stabilitási szintre, hogy most már mi támogathassuk az arra érdemelteket megvalósításainkkal.

Számunkra az innovació kiemelt jelentőséggel bír. Se l'acquisto di una valuta fiat è un processo di avvio molto vantaggioso.

A ClickMe Okosnévjegy a maga menő stílusában lehetőséget biztosít, hogy már az első találkozáskor mély benyomást keltsen használója javára az új ügyfeleivel szemben. Nincs többé névjegykártya osztogatás, ami megy a levesbe, csak hozzá érinted a kártyát partnered telefonjához és "Magia"... már át is töltődtek rá a kívánt névjegyadatok, weboldalak, pdf prezentációk, termékleírások, digital dokumentumok. La seguente risposta è stata: "-Azta, de menő!" vagy az "-Ilyen nekem is kell!" mondatok.

È ancora possibile che tu non abbia un problema, hogy kit fognak megjegyezni egy üzleti találkozóról? Aki 20 éve ugyan azt a névjegykártyát osztogatja vagy téged aki már tovább lépett?

Amennyiben felkeltette figyelmed ClickMe Okosnévjegyünk, írj egy szabadon fogott bemutatkozó levelet számunkra, ki vagy, kik vagytok, mit képviseltek, è il mio felvesszük e kapcsolatot veletek, hogy milyen formában tudnánk hozzájárulni un progetto fejlődéséhez. Hiszen örömmel támogatunk ClickMe Okosnévjegyekkel és a hozzá fejlesztett miniweboldal megoldásainkkal nemes célkitűzéseket.

ClickMe Smart Card - Mert hiszünk a kapcsolatok erejében!

Kapcsolat: Ide kattintva írhatsz nekünk!

(frizzante)

.

Potrebbero interessarti anche questi...

1 2 3 8

Altri articoli...

.

Hai una domanda? Hai bisogno di un preventivo? Inviaci un messaggio!

Parliamo: inglese, tedesco e ungherese!
Modulo di contatto breve
ClickMe Smart Solutions - Smart Business Card - NFC - QR - Proxy key - Tessere Ibride - Digital Business Card - Link nel profilo online in bio - Mini sito web
attraverso
Caricamento...
linkedin Facebook Pinterest Youtube RSS Twitter instagram facebook-vuoto rss-vuoto linkedin-vuoto Pinterest Youtube Twitter instagram