Startup cipőben jársz?

Még nem tudod mit hoz a jövő, de eltökélt vagy, hogy megvalósíts valami újat? Valami egészen különlegeset? Valamit, amiért mindent megtennél? Netalán mindehhez már egy motivált csapatod is van? Akkor jó helyen jársz!

Mi a ClickMe-nél sem kezdtük másképp. Tudjuk jól mit jelent akár éveken át napi 10-12 órában fizetés nélkül dolgozni valamin, amiben igazán hiszel. Garancia persze nincs, hogy ez valaha megtérül, és mindamellett még a sok éves megtakarításod jest feléled az eltökélt fejlesztések közepette. Persze mintha ez semmit sem számítana, mert 100%-osan biztos vagy benne, hogy amit fáradtságos munkáddal megalkotsz az javára válik a környezetednek.

Tudjuk és átérezzük. Noha a ClickMe Okosnévjegyünk már két éve a piacon van, fejlesztéseink továbbra to megállás nélkül zajlanak, hiszen azt to tudjuk, aki a fejlődésben megáll az veszít.
Ám nagy örömmel jelenthetjük, végre eljutottunk arra a stabilitási szintre, hogy most már mi támogathassuk az arra érdemelteket megvalósításainkkal.

Számunkra az innováció kiemelt jelentőséggel bír. Éppen ezért első körben a fiatal vállalkozókat és startupokat szeretnénk megszólítani.

A ClickMe Okosnévjegy a maga menő stílusában lehetőséget biztosít, hogy már az első találkozáskor mély benyomást keltsen használója javára az új ügyfeleivel szemben. Nincs többé névjegykártya osztogatás, ami megy a levesbe, csak hozzá érinted a kártyát partnered telefonjához és "magia"... már át is töltődtek rá a kívánt névjegyadatok, weboldalak, pdf prezentációk, termékleírások, digitalális dokumentumok. A megszokott első reakció ilyenkor: "-Azta, de menő!" vagy az "-Ilyen nekem jest kell!" mondatok.

És akkor már fel sem teszem a kérdést, hogy kit Fonak megjegyezni egy üzleti találkozóról? Aki 20 éve ugyan azt a névjegykártyát osztogatja vagy téged aki már tovább lépett?

Amennyiben felkeltette figyelmed ClickMe Okosnévjegyünk, írj egy szabadon Fogott bemutatkozó Levelet számunkra, ki vagy, kik vagytok, mit képviseltek, és mi felvesszük a kapcsolatot veletek, hogy milyen formában tudnánk hozzájá rulni a projekt fejlődéséhez. Hiszen örömmel támogatunk ClickMe Okosnévjegyekkel és a hozzá fejlesztett miniweboldal megoldásainkkal nemes célkitűzéseket.

ClickMe Smart Card - Mert hiszünk a kapcsolatok erejében!

Kapcsolat: Ide kattintva írhatsz nekünk!

(frissítve)

.

Być może zainteresują Cię także te...

1 2 3 8

Więcej artykułów...

.

Mam pytanie? Potrzebujesz wyceny? Napisz do nas!

Mówimy: po angielsku, niemiecku i węgiersku!
Krótki formularz kontaktowy
Inteligentne rozwiązania ClickMe - Inteligentna karta Business - NFC - QR - Klucz proxy - Karty hybrydowe - Cyfrowa karta Business - Link w profilu online - Mini strona internetowa
przechodzić
Ładowanie...
Linkedin Facebook pinterest youtube rss świergot Instagram pusty facebook rss-puste puste pinterest youtube świergot Instagram