Startup cipőben jársz?

Még nem tudod mit hoz a jövő, de eltökélt vagy, hogy megvalósíts valami újat? Valami egészen különlegeset? Valamit, amiért mindent megtennél? Netalán mindehhez már egy motivált csapatod is van? Akkor jó helyen jársz!

Mi a ClickMe-nél sem kezdtük másképp. Tudjuk jól mit jelent akár éveken át napi 10-12 órában fizetés nélkül dolgozni valamin, amiben igazán hiszel. Garancia persze nincs, hogy ez valaha megtérül, és mindamellett még a sok éves megtakarításod este feléled az eltökélt fejlesztések közepette. Persze mintha ez semmit sem számítana, mert 100%-osan biztos vagy benne, hogy amit fáradtságos munkáddal megalkotsz az javára válik a környezetednek.

Tudjuk és átérezzük. Noha a ClickMe Okosnévjegyünk már két éve a piacon van, a fejlesztéseink továbbra is megállás nélkül zajlanak, hiszen azt is tudjuk, aki a fejlődésben megáll az veszít.
Ám nagy örömmel jelenthetjük, végre eljutottunk arra a stabilitási szintre, hogy most már mi támogathassuk az arra érdemelteket megvalósításainkkal.

Számunkra az innováció kiemelt jelentőséggel bír. Éppen ezért első körben a fiatal vállalkozókat este a startupokat szeretnénk megszólítani.

A ClickMe Okosnévjegy a maga menő stílusában lehetőséget biztosít, hogy már az első találkozáskor mély benyomást keltsen használója javára az új ügyfeleivel szemben. Nincs többé nevjegykártya osztogatás, ami megy a levesbe, csak hozzá érinted a kártyát partnered telefonjához és "magie"... már át is töltődtek rá a kívánt névjegyadatok, weboldalak, pdf prezentációk, termékleírások, digitális dokumentumok. A megszokott első reakció ilyenkor: "-Azta, de menő!" vagy az "-Ilyen nekem este kell!" mondatok.

És akkor már fel sem teszem a kérdést, hogy kit fognak megjegyezni egy üzleti találkozóról? Aki 20 eve ugyan azt a névjegykártyát osztogatja vagy téged aki már tovább lépett?

Amennyiben felkeltette figyelmed ClickMe Okosnévjegyünk, írj egy szabadon fogott bemutatkozó levelet számunkra, ki vagy, kik vagytok, mit képviseltek, és mi felvesszük a kapcsolatot veletek, hogy miljándén formánk, hogy miljéndéan formában z. Hiszen örömmel támogatunk ClickMe Okosnévjegyekkel és a hozzá fejlesztett miniweboldal megoldásainkkal nemes célkitűzéseket.

ClickMe Smart Card - Mert hiszünk a kapcsolatok erejében!

Kapcsolat: Ide kattintva írhatsz nekünk!

(frissítve)

.

S-ar putea să fiți interesat și de aceste...

1 2 3 8

Mai multe articole...

.

A avea o intrebare? Aveți nevoie de o cotație de preț? Trimite-ne un mesaj!

Vorbim: engleza, germana si maghiara!
Formular scurt de contact
ClickMe Smart Solutions - Card Smart Business - NFC - QR - Cheie Proxy - Carduri hibride - Card digital Business - Link în profilul online bio - Mini site
cruce
Se încarcă...
linkedin Facebook pinterest youtube rss stare de nervozitate instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube stare de nervozitate instagram