Hogy miben jobb a digitális névjegykártya a hagyományosnál?

 1. Tárolási kényelem: A digitális névjegykártyák sokkal könnyebben tárolhatóak és kereshetők, mint a papír alapú névjegykártyák.
 2. Környezetbarát: A digitális névjegykártyák használata jelentősen csökkenti a papír használatát és a nyomdai tevékenységet, ami környezetbarátabb.
 3. Gyorsabb megosztás: A digitális névjegykártyák könnyen megoszthatóak másokkal elektronikus úton, akár személyes jelenlét nélkül is.
 4. Frissíthető: A digitális névjegykártyák könnyen frissíthetőek, ha változnak az ügyfél adatai, így mindig aktuális információval rendelkeznek.
 5. Interaktív: A digitális névjegykártyák lehetővé teszik a vevők számára, hogy azonnal elérjék az ügyfelek weboldalát, e-mail címét, telefonszámát, stb.
 6. Rendszerezhetőség: A digitális névjegykártyák könnyen rendszerezhetőek, így az ügyfelek könnyen megtalálhatóak és kategorizálhatóak a telefonunk névjegyzékében.
 7. Költségcsökkentő: A digitális névjegykártyák használata jelentősen csökkenti a nyomdai költségeket, mert nem kell elosztogatni.
 8. Az ügyfelek várják el: A digitális névjegykártyák egyre népszerűbbek, és az ügyfelek egyre inkább várják el, hogy digitális formában kapják meg az üzleti kapcsolatokat.
 9. Mobilitás: A digitális névjegykártyák könnyen hozzáférhetőek mobil eszközökről, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bármikor, bárhonnan elérjék az üzleti kapcsolatokat.
 10. Analitika: A digitális névjegykártyák használatával gyűjthető adatokat a vevőkről, amiket elemzni lehet, hogy jobban megértsük az ügyfeleink igényeit, és jobban célozzuk az ajánlatainkat.
 11. Integrálhatóság: A digitális névjegykártyák könnyen integrálhatók a CRM rendszerekkel és egyéb üzleti alkalmazásokkal, ami növeli az efektivitást és hatékonyságot.
 12. Online hirdetési lehetőség: A digitális névjegykártyákban elhelyezhetünk online hirdetéseket, így a vevőknek még több információt tudunk adni az ajánlatunkról.
 13. Kreativitás: A digitális névjegykártyákkal kreatívabbak lehetünk, mint papír alapú névjegykártyával, ami segít kiemelni a cégünket a versenytársak közül.
 14. Felhasználóbarát: A digitális névjegykártyák felhasználóbarátok, így az ügyfelek könnyen megtalálják az információkat, amiket keresnek.
 15. Biztonság: A digitális névjegykártyák biztonságosabbak, mint a papír alapú névjegykártyák, mert az információkat védeni lehet jelszóval és más biztonsági intézkedésekkel.

NFC képes készülékek listája

 

Apple

2017-től mind, beleértve:
iPhone 8 Series
iPhone X Series
iPhone 11 Series
iPhone 12 Series
iPhone SE (2020)

Samsung

2014-től mind, beleértve:
S Series
A Series

OnePlus

2015-től mind beleértve:
3 Series
5 Series
6 Series
7 Series
8 Series

Google

2015-től mind, beleértve:
Pixel Series
Nexus Series

Huawei

2016-tól mind, beleértve:
P Series

HTC

2015-től mind

LG

2014-től mind, beleértve:
Q Series
G Series
V Series

Nokia

9 Pureview
8, 8 Sirocco,
6, 7 Plus
3, 5, 5.1

(Készüléklista a teljesség igénye nélkül)

 

Minden más esetben a a készülék kamerájával a kártya hátlapján szereplő QR kód beszkennelésével éppúgy elérhető az összes funkció.